PROMOCIJA „JUSTICIJO DIGNI GLAVU“ U BEOGRADU


PROMOCIJA "JUSTICIJO DIGNI GLAVU" U BEOGRADU

Što sam ćutala od sreće ćutala sam, sreća me i dalje drži, na žalost nekih ćutanje me prošlo  
Ono što je mene zbunilo u deliću sekunde je spoznaja koliko ljudi je ovde došlo zbog mene i moje knige. Ljudi, ne možete zamisliti tu radost! Najveću zahvalnost dugujem ljudima koji su stali uz mene jednako snažnom emocijm kakvom ja stojim uz "Justiciju", mojim prijatejima i kolegama piscima- Jeli, Zorki, Migi, Karlu, Vlajčetu. Među vama su bile one koje u oči gledam svaki dan, čiji sud je važniji od suda vremena, moje prijateljice -Mara i Iva. Posebnu radost svojim dolaskom pričinio mi je moj krofnasti drugar iz Šapca - Dragan.
Tu su bile i one pred kojima uvek imam strepnju hoću li dobro istupiti- moje ćerke. Tu ste bili svi vi koji mi značite.
"Justicijo, digni glavu" nije samo obična knjiga već želja jedne majke da ne dozvoli da iko laže svu našu decu, strepnja nad mukama mog naroda, potreba da se nepravde bar umanje i moj način borbe protiv njih. U obliku u kom je napisana, vrlo specifično, izazvala je veliko interesovanje pa i novinara Dejana Grujića kojem se zahvaljujem za prisustvo i intervju. 
Ono što me obavezuje jeste vi, čitaoci, čija mišljenja o knjizi očekujem, a ono što vam dugujem je informacija da su promotivni primerci štampani za potrebe promocije i da je broj knjiga bio ograničen, skoro da ih više ni nemam, te svako ko me je kontaktirao knjigu će moći da dobije od 20-07. Knjige ćete moći da naručite preko mene.
Ako se po jutru dan poznaje mojoj "Justiciji" je ozbiljno svanulo! Više nećemo gasiti svetlo. Mrak prestaje ovde!
Živi mi bili i još jednom vam se svima najiskrenije zahvaljujem za sve!

Pavica Veljović